5 g/l
Denne vins terroir strækker sig over 35 vinmarker i områderne omkring Chamery, Vrigny og Coulommes-la-Montagne i den vestlige del af Montagne de Reims. Vinmarkerne vokser på forskellige typer af kalkholdig leret og sandet jord.
Fyldig, aromatisk og intens duft. Deres signatur-cuvee får sin identitet fra det kalkholdige terroir "Petite-montagne".
Vinens aroma har noter af lyse frugter og citrus sammen med modne Mirabelle-blommer og nødder.
Vinen giver en friskhed fra start, derefter vinøsitet og struktur, mens den afslutter rundt og delikat.
Denne vin kan sagtens stå alene som aperitif eller til enhver festlig lejlighed. Hvis den nydes til mad passer den til snegle, østers, muslinger, fyldige fiskeretter, sushi og lyst kød.
DKK 329 pr flaske
5 g/l
Denne vins terroir strækker sig over 35 vinmarker i områderne omkring Chamery, Vrigny og Coulommes-la-Montagne i den vestlige del af Montagne de Reims. Vinmarkerne vokser på forskellige typer af kalkholdig leret og sandet jord.
Udviklingen af denne champagne følger ét princip: At finde balancen mellem elegance og frugtighed, mellem ungdom og modenhed.
Efter minimum fire års lagring i kældrene smelter vinens vinøse og krydrede toner sammen det mere frugtige udtryk fra Chamerys pinot noir.
Ligesom sin hvide søster står den den fantastisk alene som smuk og festlig aperitif.
Den passer også godt til god charcuterie, dampede muslinger eller en dessert baseret på røde bær og mørk chokolade.
DKK 369 pr flaske
1 g/l
Denne vins terroir strækker sig over 35 vinmarker i områderne omkring Chamery, Vrigny og Coulommes-la-Montagne i den vestlige del af Montagne de Reims. Vinmarkerne vokser på forskellige typer af kalkholdig leret og sandet jord.
Vinen har noter af lyse frugter, citrus, kandiseret frugt, blommer og hasselnød. Champagnen er karakteriseret ved kompleks vinøsitet med lang eftersmag
Denne vin kan sagtens stå alene som aperitif eller til enhver festlig lejlighed. Hvis den nydes til mad passer den til snegle, østers, muslinger, fyldige fiskeretter, sushi og lyst kød.
DKK 339 pr flaske
1 g/l
Denne vins terroir strækker sig over 35 vinmarker i områderne omkring Chamery, Vrigny og Coulommes-la-Montagne i den vestlige del af Montagne de Reims. Vinmarkerne vokser på forskellige typer af kalkholdig leret og sandet jord.
Denne smukke champagne har en god balance mellem generøs frugt og vinøsitet. Tilsætning af Pinot Noir giver samtidig et modent strejf af krydderier og citrusskal.
Ligesom sin hvide søster står den den fantastisk alene som smuk og festlig aperitif. Den passer også godt til god charcuterie eller dampede muslinger
DKK 379 pr flaske
100% Chardonnay fra en enkelt parcel plantet i 1962.
Extra Brut
Vinstokkene "les Vignes Dieu" blev plantet i 1962 af André Bonnet og ligger på en stejl sydøstvendt bakke i Coulommes la Montagne. Den kalkholdige lerjord bevarer surhedsgraden og friskheden i chardonnayen
Denne vin er lavet på husets ældste Chardonnay: En vintage Blanc de Blancs, der er lagret mindst 6 år i flaske til den når en perfekt modning.
Vinfremstillingen udføres delvist på eg for at respektere karakteren af “Les Vignes Dieu”-terroir - en balance mellem magt og elegance.
Den står godt alene som aperitif, men går også rigtig godt til lækre gourmetretter fra havet.
DKK 449 pr flaske
100% Pinot Noir fra fem af de ældste parceller i domænet, plantet i 1952, 1953, 1955 og 1970.
Extra Brut
Denne vin kommer både fra parceller i Verzenay (Grand Cru) fra den nordlige side af skråningen og fra Chamery (Premier Cru) fra den sydlige del af skråningen, hvor jorden består af kalkholdig ler- og sandjord.
Målet med vinen Jules Bonnet er at fremstille den mest ekspressive Pinot Noir. Oftest kommer det udtryk i en vin lavet alene på Grand Cru-druerne fra Verzenay, Ligesom i 2011 fandt man, at druerne fra Chamery var helt på niveau med dem fra Verzenay, og derfor består denne fantastiske vin af begge druer.
Årgang 2012 viser den aromatiske intensitet og rigdom, der er typisk for solrige år: syrlige smag, røde frugter, krydderier, tørrede frugter. Smagen er både vinøs og frugtig, og derefter en lang finish dvælende på en mineralsk tekstur, som er kendetegnende ved Verzenays kalksten.
Ligesom årgang 2011 komplimenterer denne vin relativt kraftige madretter på fantastisk vis. Fx Hummer, grillet fjerkræ eller fois gras med figner, men med dens mere frugtige og lette karakter passer den også til østers, muslinger mv.
DKK 499 pr flaske
100% Pinot Noir årganng 2014
Extra Brut
Denne vins terroir er består af 5 parceller i Verzenay, Grand Cru fra Verzenay, den nordlige side af skråningen og 2 parceller Premier Cru fra Chamery, den sydlige del af skråningen, hvor jorden består af kalkholdig ler- og sandjord.
Jules Bonnet-cuvéen er en hyldest til Bonnet-Ponson husets grundlægger, Jules Bonnet, og er alene lavet på deres fineste druer fra den ældste plot af pinot noir.
Denne ægte gastronomiske champagne er helt vinificeret i små egetræstønder og reflekterer potentialet i terroirerne i den nordlige del af Montagne de Reims: rigdom, kompleksitet og stort aldringspotentiale.
Rosé-variation af deres kendte Jules Bonnet vintage er den mest gavmilde af Jules Bonnet-stilen, med en sprød tone og smag af morello-kirsebær, der er typisk for Pinots Noirs fra Chamery, som er med til at blødgøre den kraftige vin af 2014-høsten.
Passer perfekt charcuteri, lyse kødretter og fyldige fiskeretter.
DKK 519 pr flaske
0 g/l
Parcellerne er syd-østvendte og ligger i terroiret ved Chamery premiere cru.
Jorden er sammensat af ler og kalksten oversået med fragmenter af sten. Undergrunden er sandet og rig på fossile skaller.
Denne vin, som ikke er tilsat andet end omhu og kærlighed, viser det tydeligste udtryk for terroirets kvaliteter. Vinøs og mineralsk med noter af lyse frugter og citrus.
Sushi, østers og andre lignende retter med fisk og skaldyr.
DKK 499 pr flaske
0 g/l
Parcellerne er syd-østvendte og ligger i terroiret ved Chamery premiere cru.
Jorden er sammensat af ler og kalksten oversået med fragmenter af sten. Undergrunden er sandet og rig på fossile skaller.
Årgangsvin fra 2017 er ligesom Seconde Nature et klart udtryk for terroirets kvaliteter. Velafbalanceret vin med vinøs og mineralsk karakter samt noter af lyse frugter og citrus.
Velegnet til retter med fisk og skaldyr som fx sushi og østers, men kan også sagtens bruges til aperitif.
DKK 699 pr flaske
100% Meunier
0 g/l
Parcellen ’Le Jour’ ligger på en østvendt skråning i Premier cru området ved Vrigny i Petite Montagne de Reims. Vinstokkene er plantet i 1971 i jord, som både er lerholdig og kalkrig
Vinen er fremstillet uden sulfitter og uden filtration.
Aromatiske noter af røde bær som hindbær og kirsebær. Behagelig og rund med velafbalanceret syre selv uden sukker-dosage.
Kan sagtens stå alene til aperitif, men passer også godt til lette retter, brød, ost og charcuteri.
DKK 589 pr flaske