Vi afholder champagnesmagning med forskellige champagner fra huset Bonnet-Ponson. Sammen med smagningen fortæller vi om, hvad der gør champagne til champagne, om produktionen af champagne og anekdoter fra familiens vingård.
Familien Bonnet-Ponson fokuserer på at fremstille den bedste champagne fra deres egne Cru-klassificeredemarker og vingård i smukke Chamery. Cyril Bonnet-Ponson er gradvist begyndt at omlægge driften til økologisk drift.
Smagningen kan både foregå på vores adresse i Kastrup, eller vi kan komme til et arrangement hos jer. Vi medbringer champagnerne, glas, og andre rekvisitter til smagningen.
Kontakt os på salg@cc-champagne.dk for at booke champagnesmagning
NY DATO!
Cremant, Cava og Champagne - Bobler i 3 varianter
Fredag den 24. maj kl. 19-21 hos HvidvinsSpecialisten
Sammen med vores gode venner hos HvidvinsSpecialisten har vi planlagt en smagning med mousserende vin i forskellige varianter. Selvom vi er forgabte i champagne, findes der andre gode mousserende vine, og det vil vi sammen med HvidvinsSpecialisten udforske nærmere.
I kommer til at smage vores klassiske Cuveé på tre druesorteer, en rosé variant af den klassiske, og en special-cuveé på en enkelt druesort (Pinot Noirs) fra en årgang.
Derudover kommer I til at smage en Cremant d'Alsace, en Cava og en Cremant Millésimé (druerne er fra samme årgang) fra HvidvinsSpecialisten.
Smagningen holdes hos HvidvinsSpecialisten, Hoffmeyersvej 15, 2000 Frederiksberg.
Pris 250,- DKK